fbpx
Personal Trainer in Zwolle
0610646084
info@simpelsporten.nl

Investeer in jezelf en join “The Elite”

Je bent hier omdat je wilt investeren in jezelf, en dat is een geweldige eerste stap.  Graag vertellen we je op deze pagina meer over ons Elite Transformation programma. Een programma waarmee je echt gaat veranderen!

Al 15 jaar helpen wij mensen aan de beste versie van zichzelf

Mijn naam is Danny van Brussel, eigenaar en personal trainer bij Simpelsporten. Ik ben sinds 2004 gecertificeerd in het beroep trainer / coach met onder andere certificaten voor personal trainer – master trainer en mindfulness coach. Ook heb ik meer dan 5000 uur aan coaching ervaring in o.a. yoga, pilates, bodypump, spinning en bootcamp.

Ik bedacht het programma Elite Transformation speciaal voor mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Inmiddels heb ik honderden klanten geholpen bij het behalen van hun doelen. Iets wat ik ongelofelijk gaaf vind om te doen!

Wil jij graag de beste versie van jezelf worden?

Na 15 jaar ervaring kan ik jou exact vertellen hoe je dat doet en wat je daarbij nodig hebt..

ELITE TRANSFORMATION

Elite Transformation gelooft in jou, als mens, en al het goede dat in je zit. Je bent nu al goed en je kan alleen maar beter worden! Jou inspireren om de beste versie van jezelf neer te zetten, dat is het doel van ons transformatie programma.

Om de beste versie van jezelf te creëren, wij noemen dat ‘’Jij 2.0’’, gebruiken we de beste tools die de gezondheid- en fitness industrie te bieden hebben. Jij bent uniek en alleen een op maat gemaakt transformatie programma gaat jou brengen naar de beste versie van jezelf. Welke tools je daarvoor gebruikt is dus voor iedereen verschillend maar aan het eind van ons transformatie programma staat daar een compleet nieuwe Jij 2.0

Het no-nonsense programma van Elite transformation vraagt 100% commitment en méér dan 100% inzet. Een transformatie naar de beste versie van jezelf vergt tijd, energie en doorzettingsvermogen. Het is niet voor niets dat ons transformatie programma 3 of 12 maanden duurt. Wij gaan alleen voor de beste resultaten op lange termijn. Wij zijn open en eerlijk over alles en verwachten dat ook van jou.

WELKE TOOLS GEBRUIKEN WE?

⭐ 24/7 Coaching On Demand
⭐ VIP One-on-One Personal Training
⭐ Elite Mindfulness Training
⭐ Elite Meditatie
⭐ VIP Periodieke metingen
⭐ Elite Activity Tracker Training
⭐ Voedingsadvies op basis van jouw BMR

Join “The Elite” en ontvang het volgende gratis:
– Fitbit Charge 3 t.w.v €149!
– Motivatie Video’s & E-Book’s
– Workout video’s
– Inspirerende boeken

JA, IK WIL DIT!

Wat vinden mensen van Elite Transformation?

Gevarieerde training voor elk niveau. Ook als je (licht) geblesseerd bent. Elke week weer leuk!

Jettie

Meerdere opties, vol met passie, altijd een voldaan gevoel na het einde van de les

Maaike

Danny geeft gevarieerde lessen met om de paar weken andere muziek. Hij stimuleert, activeert en motiveert. Alle spieren komen aan bod. Veel voldoening na de les. Hij biedt mogelijkheden om oefeningen te verzwaren of te verlichten. Hij is altijd erg enthousiast!

Jacqueline, Jozien, Annet, Lia, Engelien, Demi, Jacqueline

Meld je nu aan en ontvang €100 korting!

Laat je gegevens achter en Danny belt je persoonlijk terug met meer informatie over Elite Transformation

Gecertificeerd & meer dan 5000 uur ervaring

Een trainer / coach moet bij je passen, kennis van zaken hebben en nog belangrijker, hij moet ervaring hebben. Dat onderscheidt een goede coach van de rest. Danny heeft het allemaal.

Aan jou aanpassen

Tijdens alle training en coaching zal alles op jouw wensen worden aangepast. Danny is een All-round trainer en coach die jou begrijpt

Gecertificeerd

Sinds 2004 gecertificeerd in het beroep Trainer / Coach met onder andere certificaten voor Personal Trainer  – Master Trainer en Mindfulness Coach

Ervaring

Met meer dan 5000 uur aan coaching ervaring in o.a. Yoga, Pilates, Bodypump, Spinning en Bootcamp ben jij keer op keer gegarandeerd van een kwalitief goede training