fbpx
Personal Trainer in Zwolle
0610646084
info@simpelsporten.nl

Bedrijven & Ondernemers

Ondernemen is topsport!

Directeuren, managers, zelfstandigen, kleine en grote ondernemers, ze hebben allemaal één ding gemeen; ze geven vaak alles voor het bedrijf en de dingen waarin zij geloven.

Door deze drive zijn zij zich vaak wel bewust dat er een zekere balans zou moeten zijn tussen werk en gezondheid. Toch is het vaak lastig om deze balans zelf te vinden. Daar kan Simpelsporten bij helpen met onder andere;

Yoga op de zaak

geeft je focus en balans, verbetert lichaamshouding.

Business Bootcamp

intensieve en uitdagende buitentraining.

One-on-One Coaching

altijd iemand naast je die het beste met jou voor heeft.

Yoga op de zaak

De ultieme manier om bij jou en je werknemers bewustzijn te creëren, de focus terug te brengen en  lichaamshoudingen te verbeteren. Yoga op de zaak kent zoveel voordelen voor werkgever en werknemer dat het binnen elk bedrijf aan te raden is. Iedereen is productiever wanneer je beter in je vel zit en Yoga op de zaak gaat daarvoor zorgen. 

Business Bootcamp

Buitentraining in de omgeving van het bedrijf. Samenzijn maakt het sporten leuker en helemaal wanneer we dat doen met leuke, functionele oefeningen die voor iedereen geschikt zijn. Keer op keer een uitdagende training die ondersteunend is aan de gezondheid van de werknemers.

One-on-One Coaching

Iemand die het beste met jou voor heeft. Iemand die je in balans houdt zodat jij nog langer kunt doen wat jij wilt. Dat is One-on-One Coaching! Trainen in de vorm waar jij behoefte aan hebt. Misschien de ene keer Yoga, de andere keer hardlopen. Misschien wat voedingsadvies of een keer een brainstorm sessie. Deze coaching is maatwerk en daarom passend in jouw leven. Je wordt gecoacht door een mede ondernemer die oprecht naar jou luistert en die jou begrijpt.

Wees succesvol! Als bedrijf en als persoon!

3 keuzes 1 prijs!

Om het zo simpel mogelijk te houden heeft Simpelsporten voor bedrijven en ondernemers één prijs voor alle diensten. Kies voor Yoga op de zaak, Business Bootcamp of One-on-One Coaching voor hetzelfde bedrag per sessie.

20 sessies

1199,-

7,5 % Korting

  • 20 Sessies
  • 45 min per sessie
  • Bij jou op locatie
  • of elders in Zwolle
  • Yoga op de zaak
  • Business Bootcamp
  • One-on-One Coaching

Neem contact op

dan bespreken we samen de mogelijkheden en maken we een concreet plan voor succes!